Matematik

Ser nemt ud, men...

20. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

Det ser ellers nemt ud, men jag fatter det simpelthen ikke...

Angiv den løsning til differentialligningen, de rgår gennem punktet x0,y0 når

(dy/dx)=x+9-(1/(x+1)) og (0,3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

sæt punktet (0,3) ind i ligningen


Svar #2
20. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

øhmm sætte ind hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

F(x) = ∫(x+9 -1/(x+1))dx, find den.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2009 af mathon

f '(x) = x+9-(1/(x+1))

f(x) = ∫(x+9-(1/(x+1)))dx = (1/2)x2 + 9x - ln(x+1) + k

f(x) = (1/2)x2 + 9x - ln(x+1) + k og f(0) = (1/2)·02 + 9·0 - ln(0+1) + k = 3

hvoraf

                  f(x) = (1/2)x2 + 9x - ln(x+1) + 3


Svar #5
20. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

SKAL man absolut ud i noget integralregning?

Det har vi ikek skulle gøre hidtil nemlig :-S


Skriv et svar til: Ser nemt ud, men...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.