Matematik

Rette en opgave.

24. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Nogle der vil sige om det er rigtigt.

Der skal laves 80 kopper kaffe.
Kaffemaskinen laver 10 kopper kaffe ad gangen.
Hvor mange gange skal der laves kaffe?

Skal man så bare ikke sige, 80/10= 8 gange

er det rigtigt. eller?

Håber på svar


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2009 af Bennike (Slettet)

Helt rigtigt ..

Hvis du er i tvivl kan du altid se på enheden.

80kaffe/10kaffe/gang

hvis vi kun kigger på enhederne bliver det: kaffe/kaffe/gange=1/1/gange=gange

:)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

exactly :)


Skriv et svar til: Rette en opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.