Matematik

vektorer i plangeometri

25. oktober 2009 af theseines (Slettet)

vektor a = 2 over 4 , vektor b= -1 over 5

Bestem arealet af det parallelogram, der er udspændt af vektor b og vektor a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af peter lind

A = |a×b|


Svar #2
25. oktober 2009 af theseines (Slettet)

Også når det er plangeometri?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2009 af peter lind

Det overså jeg, men det kan faktisk stadig gøres, hvis du sætter den tredje koordinat til 0. Du kan også finde determinanten af de 2 vektorer.


Skriv et svar til: vektorer i plangeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.