Matematik

Vektorfunktioner! Hjælp!

26. oktober 2009 af PrikkexD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle:)

sidder med en aflevering om vektorfunktioner og er helt lost håber der er nogle der vil hjælpe:)

får afvide at linjen m: x = -3 + 2t    og    y = 2 - 7

Hvad er normalvektoren for m?

angiv koordinaterne til det punkt hvor t = -4

nogle der kan hjælpe???


Svar #1
26. oktober 2009 af PrikkexD (Slettet)

hov  y = 2 - t


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

#0: Jeg mener at normalvektoren er de koefficienter der står foran t, så (2;-1). Ved t=-4 indsætter du det bare og beregner x og y.


Svar #3
26. oktober 2009 af PrikkexD (Slettet)

super 1000 tak :)


Skriv et svar til: Vektorfunktioner! Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.