Matematik

hvordan isolere man a ... 4/sin(10)=a/sin(7)

26. oktober 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2009 af Isomorphician

gang med sin(7) på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

4/sin(10)=a/sin(7)

=>

4*sin(7)/sin(10)=a


Skriv et svar til: hvordan isolere man a ... 4/sin(10)=a/sin(7)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.