Fysik

Stående bølger

28. oktober 2009 af kiuwr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej (:
Jeg er i gang med at lave fysikrapport hvor jeg i teoriafsnittet skal udlede formlen for stående bølger i strenge, som er fastgjort i begge ender. Formlen er:
L=n*(λ/2)     n=1, 2, 3, 4, ...
Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Står der intet i din bog du måske kan bruge? Prøv at skriv op hvad du selv er nået frem til.


Svar #2
28. oktober 2009 af kiuwr (Slettet)

Der står intet. kun formlen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad hvis jeg siger, at for at have en stående bølge kræver det et knudepunkt i hver ende. Dvs. et punkt som ikke bevæger sig (prøv at se på den bølge, hvor n=1)


Svar #4
28. oktober 2009 af kiuwr (Slettet)

Okay tak


Skriv et svar til: Stående bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.