Matematik

Find side a i en retvinklet trekant

28. oktober 2009 af HTXelev (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp ved en opgave
Jeg skal finde højden af en retvinklet trekant = a
og jeg har alle vinkler og hypotenusen
A = 57
B = 33
C = 90

c = 450m
Hvordan kan jeg finde side a med disse infomationer ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

sin(A) = a / c

isoler a


Svar #2
28. oktober 2009 af HTXelev (Slettet)

Takker


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

velbekomme


Skriv et svar til: Find side a i en retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.