Matematik

Hurtige opgaver

29. oktober 2009 af student91 (Slettet)

Hej alle! Jeg sidder med nogle små opgaver, som jeg håber at I kan hjælpe mig med.

Den første opgave er at reducere F(x) = x•(-0,008x+1300)-(0,0024•x^(2)+10^(6)).

Den næste er at løse følgende opgave: Funktionen f(x)=b*x^a opfylder, at f(2)=2 og f(4)=16. Bestem tallene a og b.

Den sidste er at bestemme afstanden fra punktet P(2,3,-1) til planen a med ligningen 4x-2y+4z-5=0.

På forhånd tak.

Student91.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

1)

start med at gange ind i parentesen og hæve den anden parentes

trær sammen

2)

indsæt (2,2) som (x,y) i f(x)

indsæt også (4,16)

Løs de to ligninger så du finder a og b


Svar #2
29. oktober 2009 af student91 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt hvordan jeg sætter tallene ind som (x,y)?


Skriv et svar til: Hurtige opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.