Fysik

Drivhuseffekt

01. november 2009 af NejTilSvampe - Niveau: C-niveau

Det er opgave 3.1 a) det drejer sig om i dette link: dl.getdropbox.com/u/91554/side%2033.pdf

Den baggrundsviden vi har fået står på disse to sider: dl.getdropbox.com/u/91554/side%2031.pdf  og  dl.getdropbox.com/u/91554/side%2032.pdf

Håber nogen kan hjælpe. Når vi nu er igang, kan det også være i vil rette opgave b og c for mig.

I b'ern har jeg sagt at fordoblingskonstanten må være 2 ud fra hvad der står på side 32 aller nederst.

 ln2/k = 2

k= 0,5*ln2

c) siger jeg så ln(1,35) = k*T

T= ln(1,35)/k = 0,86oC

mvh. mig.


Svar #1
01. november 2009 af NejTilSvampe

Ingen hjælp derude?? -Bump!  


Skriv et svar til: Drivhuseffekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.