Matematik

vektorer plzz plzz hjælp

02. november 2009 af n4e (Slettet) - Niveau: A-niveau

plzzz hjælp mig med min matematik kan ikke finde ud af det!!!

opgaven

I et koordinatsystem er der givet to vektorer:

A := (3.4) :: B(-5.1)

bestem koordinatsttet til punktet c, AC: [[4][6]]

b) Bestem arealet af ABC

Bestem Projoktionen Af AB PÅ AC


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2009 af MN-P (Slettet)

C=(x,y)

AC=(x-3,y-4)

x-3=4 og y-4=6

Tegn en skitse


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2009 af [email protected] (Slettet)

MN-P kunne ikke svare bedre til at finde koordinatsættet til C

Når du skal finde arealet, kunne du kan finde længden af vektor BA og AC. Derefter kunne du finde vinklen mellem BA og AC vha. prikproduktet. Ved at slå op i formelsamling kan du finde en formel for at beregne arealet af en trekant når du kender to længder og vinklen i mellem.


Skriv et svar til: vektorer plzz plzz hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.