Matematik

Lineære sammenhæng

03. november 2009 af meirosu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal forklare i en rapport skæring med 1. og 2. aksen.

Og betydningen af a og b i eksempler fra virkeligheden.

Nogen der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2009 af Isomorphician

Skæring med 1.-aksen: y = 0

Skæring med 2.-aksen: x = 0

a: hvor meget y stiger når x stiger med 1.

b: y når x = 0

Eksempel fra virkeligheden: Et mobiltelefonabonnement.


Svar #2
03. november 2009 af meirosu (Slettet)

Super, tak.


Skriv et svar til: Lineære sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.