Spansk

phraser eller hvad man siger?

04. november 2009 af Kamelkalle (Slettet)

Jeg har ledt og ledt.. men forgæves.. og tror måske det er fordi jeg mangler den rigtige betegnelse..

Jeg leder efter en slags opslagsværk/liste med nyttige spanske phrase (med oversættelse - ok med engelsk) ikke for begyndere men for fortsættere.

Som eks disse:

de vez en cuando = af og til

ya no = ikke længere

a la vaz = samtidig


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Tru-life (Slettet)

det hedder "idiomer"

"idioms" på engelsk


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2009 af Duffy

Kig i Gyldendals CD-rom-ordbøger


Skriv et svar til: phraser eller hvad man siger?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.