Matematik

Lineær vækst

04. november 2009 af loover01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi har fået en opgave for, og jeg er gået helt i stå, så det ville være dejligt, hvis der var en der gad hjælpe.

Opgaven lyder såles:
Hvis man har ligningen y=-2600x+98680, og man får oplyst at y er 40000.

Så mit spørgsmål er: hvordan finder man x-værdien?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Isomorphician

40000 = -2600x +98680, isoler x


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2009 af mathon

   x = -(y-98680)/2600

   x = -(40000-98680)/2600


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af salliii (Slettet)

du sætter 40000=-2600x+98680 så isolere du bare x og får en værdi ;)


Skriv et svar til: Lineær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.