Matematik

Mat A!

08. november 2009 af kjbkjef (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tangenten til grafen for f(x) = √2x-3 i (6,f(6)) afgrænser sammen med koordinataksen og linjen med ligningen x=6 en firkant. Beregn denne firkant areal.

Lidt hjælp til denne opgave mage tak.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af peter lind

Tangentens ligning er y=f'(x0)(x-x0)+f(x0). Du skal finde skæringspunkter mellem linierne og aksen. Lav en tegning for at få overblik.


Skriv et svar til: Mat A!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.