Matematik

Kvadratrod hjælp (:

08. november 2009 af IdaEriksen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa (:

kan ikke lige finde min lommeregner, så er der nogen der vil hjælpe mig med hvad kvadratroden af

169,

128 gange 128,  

og 5 er? (:

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af Snick (Slettet)

√169 = 13

√128*128 = 128

√5 = 2,236


Skriv et svar til: Kvadratrod hjælp (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.