Fysik

volt? Watt?

09. november 2009 af sananez (Slettet)

heeej'

Er der nogen som kan forklare mig hvordan man omregner volt til watt?? - kan ikke komme videre med opg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af mathon

det kan man ikke direkte
men

P = U·I         hvor enheden W = V·A


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2009 af MN-P (Slettet)

Man kan ikke omregne Volt til Watt . Volt er enhedden for spændingsforskellen og Watt er enhed for Effekten.

Det du måske mangler er sammenhængen mellem dem

W=v*a         eller P=U*I            Effekt=spændingsforskel * strømstyrke


Skriv et svar til: volt? Watt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.