Matematik

isoler T1

09. november 2009 af dumsen (Slettet)

et spørgsmål igen igen

Jeg har en opgave der lyder således:

Isoler T1 af ligningegn =

n(lille eta) =1-(T2-T1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af Isomorphician

n = 1 - (T2 - T1)

n - 1 = -(T2 - T1)

n - 1 = - T2 + T1

n - 1 + T2 = T1


Skriv et svar til: isoler T1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.