Dansk

Et kort brev

10. november 2009 af Reminiscence (Slettet)

Et kort brev til min søster.. (skriftlig opgave) Finder du nogen stave -, komma - og grammatikfejl, må du gerne rette det, eller hvis du gider, kan du også komme med et genialt påhit om mit brev... som jeg kan gøre bedre..

Jeg håber, at du og din familie har det godt. Jeg sender dig denne brev dels fordi, at jeg vil skrive noget om far og dels fordi, at jeg synes, vi skal holde jul sammen. Jeg savner far rigtigt meget, men jeg har ikke haft mod til at opsøge ham dels fordi, at jeg er bange for at genopfriske de dårlige, gamle minder og dels fordi, at han vil gøre os noget ondt igen. Jeg glemmer aldrig den dag, han forlod os frem for en anden kvinde. Far lukkede øjnene for hans fejl og lod som om, at vi ikke fandtes, men jeg tænker på, at måske har han erfaret sine fejl og at han ikke vil rippe op i den samme fejl igen. Jeg føler en stærk længsel efter far. Jeg tænker konstant på ham, men sommetider vækker de gamle minder igen. Det er frustrerende søster… jeg vil gerne lægge et låg på savnet… Jeg vil gerne se ham for sidste gang, inden det bliver for sent. Vil du gerne med og se far? Hvis mødet med far ender godt, kan vi måske invitere ham med til juleaften? Jeg har sådan lyst til at kramme ham og spørge ham om, at han fortryder sine fejl? Eller hvorfor han gjorde det imod os? Jeg vil gerne mærke ham, føle ham og vide, at jeg har en far, selvom han har været ond og grusom.


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg håber, at du og din familie har det godt. Jeg sender dig dette brev, dels fordi jeg vil skrive noget om far, og dels fordi jeg synes, vi skal holde Jul sammen. Jeg savner far rigtigt meget, men jeg har ikke haft mod til at opsøge ham dels fordi jeg er bange for at genopfriske de dårlige, gamle minder og dels fordi han vil gøre os noget ondt igen. Jeg glemmer aldrig den dag, han forlod os frem for en anden kvinde. Far lukkede øjnene for sine fejl ,og lod som om vi ikke fandtes, men jeg tænker på, at måske har han erfaret sine fejl og at han ikke vil gentage i de samme fejl. Jeg føler en stærk længsel efter far. Jeg tænker konstant på ham, men sommetider vækker de gamle minder igen. HVAD VÆKKER GAMLE MINDER?

Det er frustrerende søster… jeg vil gerne lægge et låg på savnet… Jeg vil gerne se ham for sidste gang, inden det bliver for sent. Vil du gerne med og se far? Hvis mødet med far ender godt, kan vi måske invitere ham med til juleaften? Jeg har sådan lyst til at kramme ham og spørge ham om, at han fortryder sine fejl? Eller hvorfor han gjorde det imod os? Jeg vil gerne mærke ham, føle ham og vide, at jeg har en far, selvom han har været ond og grusom.

der er for meget dels fordi


Svar #2
10. november 2009 af Reminiscence (Slettet)

Kender du et ord som er et synonomord for dels fordi?


Skriv et svar til: Et kort brev

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.