Studievejledning

Økonomi ved siden af Jura

11. november 2009 af carstenj (Slettet)

Hej

Jeg har læst jura (cand. jur.) i to år nu, og er henne i mit 5. semester. Det går egentlig godt, og jeg er meget glad for studiet. Dog savner jeg en økonomidel ved siden af. Derfor er mit spørgsmål, om det er muligt at læse på et økonomistudium ved siden af, og hvad bør det i så fald være. Det skulle gerne være noget, som er erhvervsrelateret, men samtidig også er færdiggjort nogenlunde samtidig med, at jeg får min cand. jur. færdiggjort

Håber der sidder nogen, der enten læser økonomi (eller noget med økonomi) ved siden af jura derude, eller nogen, som kender de forskellige muligheder, og hvad der ville være det bedste valg i den situation, jeg er i.

Tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. november 2009 af Roman Garcia

Du kan ikke læse et fuldtidsstudium ved siden af din ba. uddannelse. Det er ikke tilladt 

Når du skal finde en uddannelse, skal du derfor se på de erhvervsmæssige uddannelser, som man kan tage sideløbende med en fuldtidsansættelse. Her er HD-uddannelsen det bedste bud. Jeg kender flere jurastuderende, som læser HD ved siden af.

Ulempen ved dette er selvfølgelig, at HD-uddannelsen er dyr, men det er umiddelbart den bedste løsning


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. november 2009 af Exupery (Slettet)

Nu er det ikke tilladt, så det er ikke relevant, men du ville med stor sandsynlighed slet ikke kunne klare en økonomiuddannelse (på universitetet) ved siden af, uanset hvor dygtig du er. Dertil er det for omfattende og for svært.

Kan du ikke tage nogle økonomifag som tilvalg? Jeg ved, at vi kan vælge juridiske fag, så måske i kan gøre det omvendte..


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2009 af emul0c

 Eller måske gøre det bagefter du er færdig med din uddannelse ved siden af et fuldtidsjob - eller i direkte forlængelse af din uddannelse..


Skriv et svar til: Økonomi ved siden af Jura

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.