Fysik

diameter

11. november 2009 af Magnus22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

har opgaven:
 

en massiv kugle har en diameter på 21,3 cm og vejer 13,6 kg. Bestem masse fylden.

Hvordan gør man lige det ? :s


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2009 af mathon

V = (π/6)d3

ρ = m/V = (6/π)·(m/d3) = (6/π)·(13600 g)/(21,3 cm)3 = 2,69 g/cm3       og kunne være af aluminium


Svar #2
11. november 2009 af Magnus22 (Slettet)

mange tak :D


Skriv et svar til: diameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.