Fysik

Fysik - Mekanik

11. november 2009 af Sweppers (Slettet)

En billist kører med konstant fart en strækning delta s = 100 m i tiden delta t = 43 sekunder. 

Udregn hastigheden i km/h

Får 8,37 km/h hmmm kan det virkelig passe? sikke en lille fart! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er din mellemregning?


Svar #2
11. november 2009 af Sweppers (Slettet)

jeg har sagt.

delta s/ delta t = 100m/43 sek = 2,3 m/s

Dernæst har jeg sagt 2,3 m/s*3,6 = 8,37 km/h

Ganger med 3,6 for at få det i km


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2009 af maddse (Slettet)

Det er også rigtigt!!

Lyder det ikke også meget rimeligt når en 100 m løber typisk løber 100 m på omkring 10 s, svarende til en hastighed på 36 km/h...


Skriv et svar til: Fysik - Mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.