Matematik

Vektorer

12. november 2009 af Fvistrup (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og skal lave noget med vektorer og jeg har fuldstændig glemt hvordan man regner arealet af et paralellogram. 

Opgaven lyder: Et paralellogram udspændes af af to vektorer vektor a og vektor b, hvor vektor a = (-1, 2) og vektor b = (3, 2)

Bestem arealet af paralellogrammet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2009 af mathon

A = den numeriske værdi af vektordeterminanten


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.