Engelsk

Delprøve 1 fejlsætninger

12. november 2009 af snuskebassen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder med en delprøve 1, hvor jeg skal rette fejlene i sætningerne. Nogen der kan hjælpe med dette? Jeg skal aflevere meget snart, så jeg er ret presset. Håber, I vil give jer tid til at hjælpe. Fejlene skal selvfølgelig forklares.

Sætningerne lyder som følger:

1. The furniture the young couple bought were very cheap.
2. The kindergarten was much newer than Roberts house.
3. He avoided going to prison.
4. They will properly do it again, dont you think so?
5. It succeeds the author of the novel to get his message across.
6. After I leaved school, I went straigth home.
7. He did not took any chances.
8. The good about it is that they are safe.
9. Ones the shopping is done, will we go home.
10. I’ll bee at the meeting place at seven; my hole family will turn op.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2009 af TheisM (Slettet)

1, Furniture er utælleligt, og altid i singularis. Brug derfor was istedet for were = kongruensfejl

2. Robert --> Robert's

3.

4. They will do it again properly, don't you think so?

5. The author of the novel succeeds in getting his message across.

6. After i left school...

7. took = take

8. The good thing about it...

9. Once the shopping is done, we will go home. - Forkert ord brugt da ones betyder ens, og efter kommaet var der brugt dansk ordstilling.

10. bee = be, da bee betyder bi. hole=whole, da hole betyder hul, og whole betyder hele. op = up, da op er det danske ord for up.


Svar #2
12. november 2009 af snuskebassen (Slettet)

Mange tusind tak :)

Der er ikke nogen fejl i nr. 3, vel? Jeg kunne i hvert fald ikke finde nogen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. november 2009 af TheisM (Slettet)

Jo, kindergarten staves kindergarden, jeg overså det bare lige :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. november 2009 af dealing_diamond (Slettet)

Så vidt jeg ved bliver kindergarten ikke stavet med d på engelsk...... 

Filmen med Arnold Schwarzenegger hedder også "Kindergarten Cop".. bare som et eksempel på noget jeg ikke kan forklare bedre.


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. november 2009 af Yow! (Slettet)

3. He avoided going to go to prison.

det lyder bedre synes jeg =)


Brugbart svar (1)

Svar #6
12. november 2009 af TheisM (Slettet)

#5

3. He avoided going to go to prison.

det lyder bedre synes jeg =)

Det kan godt være, men det er forkert, da der altid skal -ing form efter avoid ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. november 2009 af TheisM (Slettet)

#4

Så vidt jeg ved bliver kindergarten ikke stavet med d på engelsk...... 

Filmen med Arnold Schwarzenegger hedder også "Kindergarten Cop".. bare som et eksempel på noget jeg ikke kan forklare bedre.

Min fejl, det har du helt ret i.


Brugbart svar (1)

Svar #8
12. november 2009 af Yow! (Slettet)

uha....du har fat i noget theisM..... er der andre verber hvor der altid skal -ing form efter verbet???? bare dem du kan huske =)


Brugbart svar (1)

Svar #9
12. november 2009 af TheisM (Slettet)

Avoid, cannot help, consider, deny, enjoy, escape, fancy, finish, give up, keep (on), mind, risk, stand, bare et par stykker, men der er nogen flere.

Du kan slå det op i din engelsk grammatik :-)


Brugbart svar (1)

Svar #10
12. november 2009 af Yow! (Slettet)

thanxxxx ;)


Brugbart svar (1)

Svar #11
12. november 2009 af exatb

1. The furniture which the young couple bought were was very cheap.
2. The kindergarten was much newer than Robert´s house.
3. He avoided going to prison.
4. They will properly probably do it again, don´t you think so?
5. It succeeds the author of the novel to get his message across.The author of the novel succeeds in getting his message through
6. After I leaved left school, I went straigth straight home.
7. He did not took take any chances.
8. The good thing about it is that they are safe.
9. Ones the shopping is done, will we will go home.
10. I’ll be(e) at the meeting place at seven; my whole family will turn op.
 


Brugbart svar (1)

Svar #12
12. november 2009 af exatb

Ones Once the shopping is done, will we will go home


Brugbart svar (1)

Svar #13
13. november 2009 af Stygotius (Slettet)

 På engelsk skriver man "Kindergarten"


Brugbart svar (1)

Svar #14
13. november 2009 af Stygotius (Slettet)

 "avoid" kan ikke have en infinitiv som komplement, men kun en ing-form, dvs. KUN  "avoid doing sth".


Brugbart svar (1)

Svar #15
14. november 2009 af exatb

Ja en "blooper" fra opgavestillernes side; man har ikke fået lagt fejl ind i nr 3


Skriv et svar til: Delprøve 1 fejlsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.