Matematik
opgave i matematik
17. januar 2005 af
illuminati (Slettet)
Jeg lavede lige en lille fejl i oplæget før. Opgaven lyder flg:
En familie af funktioner fa er bestemt ved
fa(x)= x³+3x²+(a+2)x+2a
- bestem monotoniforholdende for fa, når
a=-11
- gør rede for, at grafen for enhver af funktionerne i familien går gennem punktet P(-2,0)
bestem de værdier af a, for hvilke den tilhørende funktion er voksende
En familie af funktioner fa er bestemt ved
fa(x)= x³+3x²+(a+2)x+2a
- bestem monotoniforholdende for fa, når
a=-11
- gør rede for, at grafen for enhver af funktionerne i familien går gennem punktet P(-2,0)
bestem de værdier af a, for hvilke den tilhørende funktion er voksende
Svar #1
17. januar 2005 af bhv (Slettet)
Se mit svar i forbindelse med det andet indlæg... jeg opdagede først dette indlæg for sent!
Skriv et svar til: opgave i matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
