Fysik

Specifik smeltevarme for is

15. november 2009 af xAlexandra (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg er i gang med en rapport om specifik smeltevarme for is.

Jeg er kommet så vidt at jeg har de 3 formler jeg skal bruge:

?E-is= m-is · c-is · ?T-is

?E-smelte = m-is · L-s

?E-vand = m-is · C-vand · ?t

Til slut skal de alle 3 lægges sammen, jeg har bare det problem at jeg ikke kender L-s.

Hvordan isolerer jeg L-S og finder dets værdi?


Svar #1
15. november 2009 af xAlexandra (Slettet)

?=Δ


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2009 af MN-P (Slettet)

Det kunne da være rart at få at vide, hvad bogstaverne står for, og hvilke af værdierne du har målt eller slået op.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. november 2009 af ansy (Slettet)

Hey... du kan finde formlen herinde.. e-formel.dk og / eller ved at klikke her. Håber det hjalp :D


Skriv et svar til: Specifik smeltevarme for is

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.