Matematik

lineær funktion

16. november 2009 af zyzrack (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjælp til en lineær model.

opgaven lyder:

statens samlede indtægter fra boliejerne kan for de seneste år med god tilnærmelse beskrives ved følgende lineære model:

S=1,82x + 0,50

hvor x betegner antal år efter 2000 og S betegner statens boligindtægter, målt i mia. kr.

bestem statens boligindtægter i 2008 ifølge denne model.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af Exupery (Slettet)

x betegner antal år efter 2000...

2008-2000=8

x=8 og du beregner så S(8).


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.