Matematik

integral vha substitution

17. november 2009 af quini (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der en der kan hjælpe mig med denne opgave: ?????

{2 op , -1 ned   (6x)/( 1+ x^2 )* dx

kan ikke skrive den bedre ned .. håber i forstå opstllingen ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

= (6*(-1))/(1+(-1)i anden)-((6*2)/(1+2i anden)) =


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2009 af Exupery (Slettet)

∫6x*1/(1+x^2)dx=3∫2x*1/(1+x^2)dx=3∫1/(1+x^2)d(1+x^2)=3ln(1+x^2)

Kan du selv klare resten nu?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

Hov ja der skulle lige integreres først og så sætter du dine a og b ind..


Svar #4
17. november 2009 af quini (Slettet)

så er der heller ike så meget mere der skal til ... mange tak for hjælpen Sara og Thomas !! :)


Skriv et svar til: integral vha substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.