Kemi
1.g kemi
18. januar 2005 af
2fast4you (Slettet)
Hej.
Jeg har lidt problemer med denne følgende opgave.
opgave: denne opg omhandler neutralisation
1. hvor mange mol syre er der i 1,00 L 0,01 M HCL = n=c*v = 0,01 g/mol
det fik jeg den første til
men hvordan gør jeg med de næste.?
2. hvor mange mol NaOH skal der til at neutralisere denne mængde syre?
3. hvor stort et volumen (mL) 0,1 M NaOH opløsning skal der bruges til neutralisationen?
4. hvor stort et volumen (mL)0,02 M NaOH opløsning skal der bruges til neutralisationen?
håber der er en der vil hjælpe.
mvh kim
Jeg har lidt problemer med denne følgende opgave.
opgave: denne opg omhandler neutralisation
1. hvor mange mol syre er der i 1,00 L 0,01 M HCL = n=c*v = 0,01 g/mol
det fik jeg den første til
men hvordan gør jeg med de næste.?
2. hvor mange mol NaOH skal der til at neutralisere denne mængde syre?
3. hvor stort et volumen (mL) 0,1 M NaOH opløsning skal der bruges til neutralisationen?
4. hvor stort et volumen (mL)0,02 M NaOH opløsning skal der bruges til neutralisationen?
håber der er en der vil hjælpe.
mvh kim
Svar #1
18. januar 2005 af frodo (Slettet)
@1. enheden for n, er mol, og ikke g/mol!!!
2. NaOH og HCl regererer i forholdet 1:1
3. v=n/c
4. samme formel som i 3.
2. NaOH og HCl regererer i forholdet 1:1
3. v=n/c
4. samme formel som i 3.
Svar #2
18. januar 2005 af 2fast4you (Slettet)
okay doki. mange tak. det er bare super dejligt at folk vil hjælpe.. :)
på forhånd god dag.
på forhånd god dag.
Svar #3
18. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
#1,2: I skulle skamme jer over at bruge 'v' til at betegne volumen. Kan I så se at bruge standardbetegnelsen 'V' :-)
//Singularity
//Singularity
Skriv et svar til: 1.g kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
