Idræt

Forbedret kondition, procentreging - Hjælp!!

19. november 2009 af student91 (Slettet)

Hej alle!!

Jeg sidder med en idrætsopgave, og kan ikke huske hvordan jeg kan inde min procentvise forbedring. Fx skal jeg finde ud af hvor mange procent jeg har forbedret mig i forskellige idrætsøvelser. Startresultatet er = 14,9 imens slutresultatet er = 19,9.

Er der nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak.

Mvh. Student 91.


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. november 2009 af David E (Slettet)

Numerisk stigning:

19,9 - 14,9 = 5

Stigning i procent i forhold til oprindelig værdi:

5 / 14,9 = 0,335

0,335 * 100 % = 33,5 %

Håber det hjalp!


Svar #2
22. november 2009 af student91 (Slettet)

Tak for hjælpen, det var rigtig fint :)


Skriv et svar til: Forbedret kondition, procentreging - Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.