Matematik
parameterfremstilling
18. januar 2005 af
flee (Slettet)
I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O har en ret linge l parameterfremstillingen
x = 3 + t 2 t tilhører R
y = 4 + t 1
og et punkt Q har koordinatsættet (3,4)
Bestem koordinatsættet til det punkt P på l, for hvilket vinkel POQ er ret
Vil meget gerne have lidt mere end bare et hint.. jeg ved godt man skal finde retningsvektorer og så skalarproduktet bagefter.. men kunne godt bruge lidt af det på skrift.. :)
På forhånd gracias. :)
x = 3 + t 2 t tilhører R
y = 4 + t 1
og et punkt Q har koordinatsættet (3,4)
Bestem koordinatsættet til det punkt P på l, for hvilket vinkel POQ er ret
Vil meget gerne have lidt mere end bare et hint.. jeg ved godt man skal finde retningsvektorer og så skalarproduktet bagefter.. men kunne godt bruge lidt af det på skrift.. :)
På forhånd gracias. :)
Skriv et svar til: parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
