Fysik

haster

20. november 2009 af Hellas1 (Slettet)

beskriv forskellen mellem energikilde og energiform!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2009 af mathon

energikilde = energiforsyning = energileverandør = det stof hvorfra man skaffer sig energi

energiform = den fysisk, teoretiske beskrivelsestilstand
                       f.eks.
                             Epot, Ekin, Ekem, Eel, Efoton
 


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.