Matematik

Isolering i en brøk

21. november 2009 af vavsdvsdvsvs (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for lidt hjælp.

Hvis der er nogle der kender til programmet TI, hvordan får man den så til at regne udtrykket nedenfor ud, så den finder sidelængden a i en vilkårlig trekant.

Et andet spørgsmål er hvordan man selv regner det ud, nogle der kan hjælpe med hvordan man isolere a.

(sin(50.55))/(4.56) = (sin(44.45))/(a).

På forhånd tak for hjælpen.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2009 af mathon

(4.56)/(sin(50.55)) = a/(sin(44.45))

a = (4.56)/(sin(50.55))·sin(44.45)


Svar #2
21. november 2009 af vavsdvsdvsvs (Slettet)

Super tak


Skriv et svar til: Isolering i en brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.