Matematik

Beregn BNP-væksten i procent

21. november 2009 af Furendorf (Slettet)

1. Fra 1983 til 1992 steg BNP fra 541.428 mio. kr. til 906.595 mio. kr. Beregn BNP-væksten i procent.

2.. Fra 1993 til 2001 steg BNP fra 911.809 mio. kr. til 1.335.611 mio. kr. Beregn BNP-væksten i procent.

3. Fra 2002 til 2008 steg BNP fra 1.372.737 mio. kr. til 1.737.448 mio. kr. Beregn BNP-væksten i procent.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af Isomorphician

((slutværdi - startværdi)/(startværdi)) * 100 %


Svar #2
21. november 2009 af Furendorf (Slettet)

Er det ikke sådan her?

1. ((906 595 - 541 428) / 541 428) * 100 = 67,4451635 %

2. ((1 335 611 - 911 809) / 911 809) * 100 = 46,4792517 %

3. ((1 737 448 - 1 372 737) / 1 372 737) * 100 = 26,5681627 %


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2009 af Isomorphician

Jo.


Skriv et svar til: Beregn BNP-væksten i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.