Engelsk

hjælp til rettelse

21. november 2009 af kim,samsoon (Slettet)

The text “live like a dog , alone” by Fay Weldon is about to person with different life a woman that had a good success and a lonely taxi driver who is from Kosovo and has been in Britain 3 years but they has the same problem “love and relationship”. The driver looks very dirty and he talks to Miriam about his life that he doesn’t has any family and he lives like a dog. He doesn’t have any hopes about the future. Miriam has instinct to sheer people up and it is why her husband left her. Miriam lives alone in a nice house. The action is in London. When Mariam saw the taxi driver driving over red she had a feeling that she should sheer him up. Every time she try to compare with better animals he keeps saying that he live like a dog. It is very strange conversation between them. She think about her life and it seems that she like a dog too. At the ending she thinks that she and taxi driver will get married and when he get citizenship he will left her and go with a girl from his country.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af dealing_diamond (Slettet)

det hjælper ikke at oprette 3 tråde om det samme... det er bare spild af studieportalens plads.


Svar #2
21. november 2009 af kim,samsoon (Slettet)

hvad mener du??


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

check for 3.person ental nutid for manglende "s". Der er også noget af det, der ikke giver mening. Kig den igennem igen, der er flere fejl.


Svar #4
21. november 2009 af kim,samsoon (Slettet)

okay


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2009 af jakob-16 (Slettet)

The text “live like a dog , alone” by Fay Weldon[,] is about to [two] person [flertal = persons] with different life [flertal = lives] a woman that had [person = who had] a good success and a lonely taxi driver who is from Kosovo and has been in Britain 3 years but they has [flertal = have] the same problem “love and relationship”. The driver looks very dirty and he talks to Miriam about his life that he doesn’t has [doesn’t have] any family and he lives like a dog. He doesn’t have any hopes about the future. Miriam has instinct to sheer people up and it is [that is] why her husband left her. Miriam lives alone in a nice house. The action is in London. When Mariam saw the taxi driver driving over red she had a feeling that she should sheer him up. Every time she try [3p.ent. = tries] to compare with better animals he keeps saying that he live [3p.ent. = lives] like a dog. It is very strange conversation between them. She think [3p.ent. = thinks] about her life and it seems that she like a dog too [HVAD?]. At the ending she thinks that she and taxi driver [that the taxi driver and her] will get married and when he get [3p.ent. = gets] citizenship he will left [nutid = leave] her and go with a girl from his country.


Svar #6
21. november 2009 af kim,samsoon (Slettet)

mange tak =)


Skriv et svar til: hjælp til rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.