Fysik

spg. ang. tyngdeaccelarationen??

26. november 2009 af klogeåge004 (Slettet)

hej jeg har et problem som jeg håber i kan hjælpe mig med?

jeg har en graf som viser faldhøjden som funktion af tiden og en forskrift med y= 4,8978x2-0,0327x-0,0037 og jeg skal beregne tyngdeaccelarationen udfra forskriften, hvordan gør jeg det ved hjælp af faldloven ??? er det g=2*konstant(a) og hvis det er hvorfor ??

håber i kan hjælpe mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af mathon

                   g = d2h/dx2 = 2· 4,8978 = 9,7956

                  


Skriv et svar til: spg. ang. tyngdeaccelarationen??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.