Matematik

lineærsammenhæng

26. november 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

størrelsen af Sjællands befolkning voksede med god tilnærmelse lineært i perioden 1900-1965.

Bestem en lineær model, når det oplyses at befolkningstallet i 1911 var 1003076 og i 1950 var 1610123.

-Hvordan løser jeg denne???


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af Sara Lykke (Slettet)

f(x) = ax+b

a = (y2-y1)/(x2-x1)

b = y-ax


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2009 af jesperher (Slettet)

den har jeg svaret på for et par dage siden

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=768379#768416


Svar #3
26. november 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

er det b jeg skal finde?


Svar #4
26. november 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

nå 1000 tak Jesper :D!


Skriv et svar til: lineærsammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.