Matematik

Kn=?

27. november 2009 af milomusen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har dette regnestykke som jeg skal have regnet ud omkring det der Kn=k(1+x)^n

14750000000(1+4%)^10

Men min lommeregner skriver bare:

2.18336032 x10^10

Det giver da ingen mening? :/ . Håber på hjælp fra jer..


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2009 af Isomorphician

Det er en anden skrivemåde for:

21.833.603.202,6


Svar #2
27. november 2009 af milomusen (Slettet)

Tusind tak! :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. november 2009 af NejTilSvampe

 10^10 = 10.000.000.000

så når du ganger med 10^10 er det bare det samme som at flytte kommaet 10 gange til højre. omvendt 10^-10 = 1/(10.000.000.000) som så ville betyde at du skulle flytte kommaet 10 gange til venstre.


Svar #4
27. november 2009 af milomusen (Slettet)

Nåå, okay! :D


Skriv et svar til: Kn=?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.