Matematik

Problemformulering hjælp!!! plzz

29. november 2009 af Løvsen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Se billedet

Vedhæftet fil: scan0002.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

skal du have hjælp til det hele eller bare nogle bestemte opgaver?


Svar #2
29. november 2009 af Løvsen (Slettet)

Disse opg.

Vedhæftet fil:scan0003.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

1. Hundefoder

- Hvor meget skal han betale i alt?

186 +(9,85 * 5) = regn selv ud ;D

- Hvor meget sparer han?

186 - (24,50 *10 ) = regn sev ud

- Hvor mange dage er det til?

1kg = 4 dage,  4* 20= regn selv ud

- Hvor meget vejer hans mad?

250g + (1200 / 5)= regn selv ud

- Proteinindhold?

(20 % af 250g) + (7% af 240) = regn selv ud


Brugbart svar (2)

Svar #4
29. november 2009 af oXAnonymXo (Slettet)

Altså skal du have  hjælp til begge sider, eller kun den ene?


Svar #5
29. november 2009 af Løvsen (Slettet)

den sidste jeg har tilføjet


Skriv et svar til: Problemformulering hjælp!!! plzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.