Matematik

Hjælp

29. november 2009 af fissankp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om funktionen f gælder, at f(3) = 2, og f er løsning til differentialligningen

a) Bestem ligningen for den tangent til grafen for f, der går gennem punktet (3,f(3)).
 

y'=(y+1)/(x+2)-1

tænker lidt det må være noget med

y`=(2+1)/(3x+2)-1

men så kan jeg ikke komme så meget længere håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

y = y'(3)(x-3) + 2


Svar #2
29. november 2009 af fissankp (Slettet)

selvfølgelig hvordan kunne jeg over se det ;) hehe


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.