Matematik

Differential og trigonometri

29. november 2009 af helpy (Slettet)

Hej, håber der er nogen som kan hjælpe mig med de her opgaver.

opgave 1.
I trekant ABC gælder at BC=2 AB og AC= 5/2 AB
a) bestem cos c
b) bestem arealet af trekant ABC udtrykt ved c.
 Forstår ikke helt det med AB.


opgave 2.
grafen for en funktion f(x) er en parabel, som skærer koordinatsystemets akser i
punkterne P(2,0), Q(8,0) og R(0,4)

a) bestem en forskrift for f(x).

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2009 af mathon

hvad har du forsøgt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2009 af mathon

opgave 1.

a)

se


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2009 af mathon

opgave 1.

b)
      A = ½·a·b·sin(C) = (1/2)·(2c)·((5/2)c)·√(1-cos2(C)) = (5/2)c2·√(1-0,9252) = 0,949918·c2


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2009 af mathon

opgave 2.

     f(x) = a(x-rod1)(x-rod2)     gennem R(0,4)


Skriv et svar til: Differential og trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.