Matematik

10=log2/loga hvordan isolere man a ved håndkraft og logaritmeregler?

30. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af mathon

10log(a) = log(2)

log(a10) = log (2)

a10 = 2

   a = 21/10


Skriv et svar til: 10=log2/loga hvordan isolere man a ved håndkraft og logaritmeregler?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.