Matematik

Bevis?

01. december 2009 af Tamara- (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bevise at:

?f/h=(ln(1+(h/x)))/h

jeg ved at

Δf= ln (x+h) – ln (x)

Jeg skal bruge logaritmereglerne..

noget matematikgenier der lige kan gennemskue den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2009 af Jerslev

#0: Hvad er logaritmereglerne?

- - -

mvh

Jerslev


Svar #2
01. december 2009 af Tamara- (Slettet)

øh.. det stod der bare på opgaven. ingen ledetråde 0.o


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. december 2009 af Jerslev

#2: Du skal nok slå dem op i din bog, hvis du ikke kan huske dem.

- - -

mvh

Jerslev


Svar #4
01. december 2009 af Tamara- (Slettet)

.


Svar #5
01. december 2009 af Tamara- (Slettet)

nej de er her:

log(10^x)=x
log(1)=0
log(a*b)=log(a)+log(b)
log(a/b)=log(a)-log(b)
log(a^x)=x*log(a)


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. december 2009 af Jerslev

#5: Du skal bruge den fjerde af dem. :)

- - -

mvh

Jerslev


Skriv et svar til: Bevis?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.