Matematik

Trigonometri

01. december 2009 af Chrillebaby (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er der en/nogle der kan hjælpe mig med denne opgave?

Beregn de ubekendte stykker i det spidsvinklede trekant. samt arealet.

C=80 a= 8,10 og c= 8,44

jeg ved ikke hvordan jeg skal gøre, ved jeg skal bruge sin og cos, og alt det med kan ikke helt finde ud af det:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2009 af mathon

sin(C)/c = sin(A)/a

Cspids = sin-1(c·sin(A)/a)


Svar #2
01. december 2009 af Chrillebaby (Slettet)

Hvordan gør man så med arealet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2009 af mathon

  T = (a2/2)·(sin(C)·sin(A+C)/sin(A)


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. december 2009 af mathon

da
sin(B) = sin(180°-(A+C)) = sin(A+C)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.