Matematik

Hvordan udtales tallene?

02. december 2009 af EmilLykke (Slettet)

12.000.000.000.000

og

900.000.000.000


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

I USA ville man sige:

12 trillion og 900 billion

Men i DK siger vi:

12 billioner og 900 milliarder


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2009 af jesperher (Slettet)

#1

hvor mange nuller er der så i en amerikansk milliard??


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2009 af Woodfarmer (Slettet)

Systemet i Amerika går som følgende:

1.000 = Thousand

1.000.000 = Million

1.000.000.000 = Billion

1.000.000.000.000 = Trillion

etc.

Milliard er et ord danskerne har valgt at bruge i stedet for billion. - Men milliard på dansk svarer altså til billion på amerikansk. - dvs. 9 nuller.


Skriv et svar til: Hvordan udtales tallene?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.