Matematik

TI-89 og stamfunktioner

05. december 2009 af uyak (Slettet)

Hej,

Jeg ville høre om der er nogle, som er gode til at betjene TI-89 lommeregneren. Idet jeg ønsker, at kunne løse den slags opgaver på TI-89. Jeg ved godt, hvordan den skal løses i hånden.

En funktion f er givet ved

f(X)= 10^4 +1/x

Bestem den stamfunktion F til f, der opfylder, at F(1)= 25.

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2009 af mathon

Define f(x) = 10^4 +1/x
Define g(x) = ∫(f(x),x,k)

solve(25=g(1),k)
 


Svar #2
05. december 2009 af uyak (Slettet)

Ok, men det kan jeg få til at give noget resultat.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2009 af mathon

jeg forstår ikke spørgsmålet,
hvis det er et spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2009 af mathon

solve(25=g(1),k)    →   k = -9975


Skriv et svar til: TI-89 og stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.