Matematik

Areal af en funktion

06. december 2009 af Hey1990 (Slettet)

En funktion f er givet ved f(x) = 4/x + x

a) Bestem arealet af det område, der begrænses af grafen for f, førsteaksen, linjen med ligningen x = 1 og linjen med ligningen x = 5

Først har jeg differentieret og får f ' (x) = 1 - 4/x^2 + k ...hva skal jeg gøre nu?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2009 af peter lind

Du skal ikke differentiere. Arealet = ∫15f(x(dx


Skriv et svar til: Areal af en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.