Matematik
vektorer
23. januar 2005 af
terrafox (Slettet)
Ved godt at det måske er et dumt spørgsmål men har prøvet flere metoder uden held med denne opgave. Kender svaret men ved ikke hvordan jeg skal komme frem til det.
alle bogstaver pånær t er vektorer.
for hvilke t er |a+tb| = 14
ved at |a|= 6 |b|= 2 a*b = 6
på forhånd tak :)
Mvh Troels
alle bogstaver pånær t er vektorer.
for hvilke t er |a+tb| = 14
ved at |a|= 6 |b|= 2 a*b = 6
på forhånd tak :)
Mvh Troels
Svar #1
23. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
Husk, at
(a+tb)*(a+tb) = |a+tb|^2
idet det skalare produkt af en vektor med sig selv giver kvadratet på vektorens længde.
Vink: skriv venstresiden af (1) helt ud og brug oplysningerne, du kender.
//Singularity
(a+tb)*(a+tb) = |a+tb|^2
idet det skalare produkt af en vektor med sig selv giver kvadratet på vektorens længde.
Vink: skriv venstresiden af (1) helt ud og brug oplysningerne, du kender.
//Singularity
Svar #2
23. januar 2005 af Epsilon (Slettet)
#1: Der skal stå (1) ud for
(a+tb)*(a+tb) = |a+tb|^2
//Singularity
(a+tb)*(a+tb) = |a+tb|^2
//Singularity
Svar #3
23. januar 2005 af terrafox (Slettet)
havde jeg egentlig også prøvet men troede at a^2 var lig |a| nu passer det tak for hjælpen :)
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
