Matematik

Hjælp til matematik opgaver

08. december 2009 af R4S (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

har brug for hjælp til følgende opgave som jeg har forsøgt at regne på men er en smule usikker på om de svar jeg har fundet frem til er rigtige

Opgave 4 (Uden hjælpemidler) Reducér hvert af udtrykkene
P2(p-1)p+(p3+p)(-p)-(-p)2


(β+3t)2-(β+2t)2


δ3* τ4* τ/ δ3* δ2/ δτ
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2009 af Sixmax (Slettet)

1) Skal det være stort eller lille P i starten?

2) (β+3t)2-(β+2t)2 = 2β+6t-2β-4t = 2t

3) Igen -> er det δ3 = 3δ der menes eller δ^3?


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.