Matematik

hjælp til. pro.

08. december 2009 af Smukkerose (Slettet)

et beløb vokser med 7,6% om året beregn den procentvise stigning over:

7 år          ,        11 år  ?

er det  rigtigt, det jeg har lavet??

k7= t× (1+ 7,6%)7 = t×1,76 = (?)

eller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af Isomorphician

K7 = (1 + 0,076)7 = ....

K11 = (1 + 0,076)11 = ....


Svar #2
08. december 2009 af Smukkerose (Slettet)

er det rigtigt at det vil give

a)   1.669882446 (k7)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2009 af Isomorphician

Det er værdien af det oprindelige (100 %) plus stigningen.

1,66988 = 166,988 % = 100 % + 66,988 %


Skriv et svar til: hjælp til. pro.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.