Fysik

Varmekapacitet

08. december 2009 af hansegonshund (Slettet) - Niveau: C-niveau

er varmekapaciteten: C det samme som ΔE når det skrives i formler ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2009 af peter lind

Nej


Svar #2
09. december 2009 af hansegonshund (Slettet)

ups jeg mener er Q det samme som ΔE?
for har to forskellige formler:

ΔE=ΔT*c*m

Q=ΔT*c*m

Så må:

ΔE=Q ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2009 af peter lind

Det er rigtigt når ΔE angiver ændringen af energien i stoffet.


Skriv et svar til: Varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.